Acties

Actie 1 – Relaxi Verjaardags-Actie (De masseur verjaarde op 17 maart 2019 en trakteert!)

17 Maart 2019 t.em. 17 april 2019:    

Reserveer een massage van 1 uur (40€) en word 90 minuten gemasseerd!  

–> Geniet van een ontspanningsmassage van 90 minuten aan de actieprijs van 40€. 

–> Reserveer gewoon een massage van 1 uur met uitvoering tussen 17 maart 2019 en 17 april 2019 en je wordt automatisch 90 minuten gemasseerd (tenzij je het écht niet wil natuurlijk 😉   ).

 • Leg hier de Relaxi Actie-massage vast (60′ relaxmassage) .

Actie 2 –Relaxi Maand-Actie – Maart 2019:     1 (+ 1 aan halve prijs!) 

–> Geniet van een ontspanningsmassage van 75 minuten aan de actieprijs van 45€. En krijg er nog een relaxmassage van 75 minuten bij aan de helft van de prijs!

–> Reserveer je 1ste massage tussen vandaag en 31 maart 2019, uit te voeren op een datum vóór 1 juni 2019. De 2de massage dient in 2019 uitgevoerd te worden.

Idee: Deze 2de massage aan halve prijs kan ook onmiddellijk ‘verzilverd’ worden door een partner of vriend(in) van de 2de massage te laten genieten, vlak voor of na jouw massage.

 • Leg hier de Relaxi Actie-massage vast (1e keuze in het menu) .

.

Actie 3 –
Doe (jezelf of iemand anders) een massage cadeau met de Relaxi Taxi-bon

 • Kies uit de verschillende massages de gewenste massage en duur.
 • Kies uit deze lijst (menulijst) de optie Cadeaubon.
 • De Afspraakplaats, datum en uur moeten ingevuld worden om het formulier te kunnen doorsturen. Het spreekt voor zich dat je zelf de plaats, datum en uur nadien nog kan kiezen.
 • Vermeld de gewenste massage+duur of de gewenste totale waarde van de bon in het ‘Opmerking’-vakje bij het verder invullen van het formulier.
 • Relaxi Taxi zal je spoedig antwoorden en na betaling ontvang je een uniek genummerde cadeau-bon die je weg kan geven. Of zelf kan gebruiken…

   .

Actie 4 –  
Organiseer een unieke en onvergetelijke ervaring voor je vriend(inn)en of een toekomstige bruid(egom) : een originele Massage-Party!  

Actie-prijs voor massage-parties gereserveerd in februari 2019.

 • Je wil je vriend(inn)en met iets anders, iets leuks, origineels en uniek verrassen.  
  Verras het feestvarken met een superleuke activiteit en leer er zelf ook nog iets mee bij: een Massage-Party!
 • Relaxi Taxi komt naar de afgesproken plaats en zet alle benodigdheden op max 30 min klaar. Op voorhand worden afspraken gemaakt m.b.t. welke lichaamsdelen worden gemasseerd. Ondergoed wordt aangehouden, naakt kan op eigen vraag. De masseur legt op een iets ludiekere manier de knepen van het vak uit en jullie doen de massage na door per duo op elkaar te oefenen.
 • De volledige sessie duurt ten minste 1 uur.
 • Alle materiaal wordt meegebracht: de betere massage-olie, handdoeken, meerdere massagetafels (per duo 1 tafel, tenzij anders afgesproken).
 • Transport naar jullie locatie is in de prijs inbegrepen (>50km = te bespreken).
 • Op het einde van de Massage-Party krijg je nog een Goodie-bag met o.a. massage-olie e.d.
==> Hoe leg je deze activiteit vast?
Kies uit deze lijst (menulijst) de optie Massage-party. Relaxi Taxi contacteert jou om concrete afspraken te maken.
——– Vind je het geen leuk idee om elkaar te masseren? Het spreekt voor zich dat de masseur van Relaxi Taxi een deugddoende ontspanningsmassage kan geven aan 1 of meerdere aanwezigen in een aparte ruimte. Dan wordt er maar 1 massagetafel meegebracht en gelden de gewone massageprijzen zoals hier vermeld.  ———–