Anti-stress & motivatiecoach

Motivatiecoach?

Als motivatiecoach begeleid ik jou om jouw functioneren (algemeen in het leven of specifiek in een bedrijf, in je relatie of op school) te verbeteren. Ik besteed daarbij aandacht aan jouw persoonlijke motivatie en jouw motivatie van buitenaf. 
Wanneer je jouw persoonlijke doelen voor jezelf verduidelijkt hebt, zal ik je helpen bij het aanleren van vaardigheden om deze doelen te bereiken. Hoe gemotiveerder iemand is, des te beter zal hij functioneren.
Ik optimaliseer het zicht op je eigen kunnen, wensen en kwaliteiten waarbij je verschillende opdrachten zal moeten uitvoeren. Terwijl begeleid ik jou gedurende het hele traject, zorg ik ervoor dat je niet uitvalt en bied ik ondersteuning bij het aanleren en gebruiken van nieuwe vaardigheden.

Veranderen is moeilijk voor iedereen.

Stel: Je krijgt een bepaalde diagnose waarbij het nodig is bepaalde gewoontes te gaan veranderen. Of: Er heeft een gebeurtenis in je leven plaatsgevonden, positief of negatief, en deze vereist een aantal veranderingen. Hoe ga je dit aanpakken, waar haal je de motivatie en de energie vandaan om te slagen in deze gedragsverandering?
Het hebben van bepaalde gewoontes is inherent aan het mens-zijn. Deze gewoontes kunnen al of niet verslavend zijn. Wat alvast zeker is: gewoontes veranderen is voor niemand makkelijk. Ook al is een (lichte) gedragsverandering wenselijk, niemand verandert graag. Voor de ene persoon is dit al makkelijker dan de andere.
Breken met je gewoontes, daarbij help ik je graag. We gaan samen op zoek naar jouw motivatie om deze stappen te zetten. Stap voor stap ontrafelen we de intrinsieke motivatie en gaan we deze versterken. Ook ga ik jou de nodige handvatten en aangepaste hulpmiddelen aanreiken, die best bij jou passen. We versterken samen jouw kennis en bekwaamheid om dit aan te kunnen.

 

Leg jouw Anti-stress & motivatiecoach-sessie hier vast.