Duo- of partnermassageworkshop (basis / uitgebreid)

De Workshop Duo- of Partnermassage: Voor wie?

Onze duo-massage workshop is een echte aanrader voor koppels, vrienden en vriendinnen of moeder/vader en dochter/zoon!

Het is een workshop exclusief voor jullie 2.

De workshop waarbij 1 persoon alle gedetailleerde uitleg krijgt en de technieken uitvoert op de andere, duurt in totaal ongeveer 3 uur. Als jullie allebei willen afwisselen en de uitleg aan beiden wordt gegeven, duurt de activiteit ongeveer 4 uur.

Deze duo-massage workshop is een superleuke en aangename verrassing, zowel als origineel verjaardagsgeschenk of trouwverjaardagskado als voor eender welke andere gelegenheid!

Je kan deze workshop volgen wanneer jullie dit het best uitkomt en dit in jullie eigen gezellige en vertrouwde thuisomgeving.

Waarom deze Relaxi Taxi-workshop?

Deze workshop is leuk, erg leuk. Het is een leerrijke activiteit waarbij alles draait rond intimiteit, spontaniteit en respectvolle, deugddoende aanrakingen.

Een professionele masseur ben je na deze workshop niet, maar je leert elkaar wel doen genieten van een zalige massage. Je ontdekt samen een aantal ‘kneepjes van het massagevak’ waardoor jullie elkaar nadien in de watten kunnen leggen zonder de deur van een (betaalde) pro te moeten platlopen (tenzij je ergens fysiek last van hebt natuurlijk).

Wat mag je verwachten?

De Workshop Duo-/Partnermassage maakt jullie stap voor stap vertrouwd met massage. Na de workshop kunnen jullie elkaar een weldadige massage geven. Wellness in je eigen huis!

Na een korte kennismaking en inleiding gaan we meteen aan de slag met de praktijk. 1 van jullie ligt op de massagetafel, de andere masseert deze met de technieken die door de professionele masseur worden uitgelegd en voorgedaan. De workshop duurt in totaal ongeveer 3 uur.

Jullie kunnen ook kiezen om elkaar te masseren, elk om beurt, waarbij dezelfde massagetechnieken en -uitleg aan beiden worden gegeven, waarna jullie deze zelf uitproberen. Deze workshop duurt in totaal ongeveer 4 uur.

Tijdens de cursus leer je een aantal basisprincipes en basisgrepen voor een ontspannende massage. We bekijken, bespreken en beoefenen samen:

✓ een ergonomisch correcte massagehouding

✓ de effecten van massage en massagetechnieken

✓ de rugmassage

✓ de nek- en schoudermassage

✓ massage van armen en handen

✓ massage van voor- en achterzijde benen en voeten

✓ de gelaatsmassage

✓ tijdens de praktijk worden de belangrijkste anatomische en fysiologische lichaamspunten overlopen

Na de praktijk overlopen we de belangrijkste aandachtspunten die bij een goede massage aan bod komen: type massage-olie, contra-indicaties (wanneer mag je geen massage geven of ontvangen), voor- en mogelijke nadelen van massage, aromatherapie, muziekkeuze, de do’s and don’ts bij de massage, etc.

De workshop vindt bij jou plaats, of op een vooraf afgesproken plaats. Relaxi Taxi zorgt voor alle benodigdheden: een mobiele massagetafel, badjassen, massage-olie, badhanddoeken, etc.

Indien je wenst, kan de workshop nog worden uitgebreid met een massage van één van jullie of van jullie allebei, door de masseur uitgevoerd.

Tip: draag makkelijke kleding & geen sieraden

Hoe reserveren?

Je gaat op de website www.RelaxiTaxi.be naar de ‘Ik reserveer’-tab en kiest de gewenste datum en startuur van de workshop. Je kan in het dropdown-menu makkelijk kiezen tussen de basis- (3 uur) of de uitgebreide (4 uur) workshop.

Is er een kortingsactie (kan je niet missen, deze staat altijd op de reservatiepagina), volg je de aanwijzingen die bij de actie vermeld staan.

Je kan ook met Relaxi Taxi contact opnemen via 0468 486926.

Kostprijs ?

De basis duo-massage workshop duurt ongeveer 3 uur en kost 150 euro in totaal, inclusief materiaal en transport naar jullie locatie (>50km heen en terug van/naar Tremelo = 1euro per 10km boven 50 km).

De workshop waarbij jullie beiden de massagetechnieken aangeleerd worden, duurt ongeveer 4 uur en kost 170 euro, inclusief materiaal en transport naar jullie locatie (>50km heen en terug van/naar Tremelo = 1euro per 10km boven 50 km).

==> Je krijgt nog een mooie verrassing t.w.v. enkele 10-tallen euro’s cadeau, waarvan je nog jaren genot zal hebben! Je krijgt ook de nota’s van alles wat besproken en uitgevoerd werd.

Leg jouw Workshop duo- of partner-massage hier vast, bij een eventuele kortingsactie volg je de aanwijzingen van de actie.