Duo- of partnermassageworkshop (basis / uitgebreid)

De Workshop Duo- of Partnermassage: Voor wie?

Onze duo-massage workshop is een echte aanrader voor koppels, vrienden en vriendinnen of moeder/vader en dochter/zoon!

Het is een workshop exclusief voor jullie 2.

De workshop waarbij 1 persoon alle gedetailleerde uitleg krijgt en de technieken uitvoert op de andere, duurt in totaal ongeveer 3 uur. Als beide personen van het duo willen afwisselen en de uitleg aan beiden wordt gegeven, duurt deze ongeveer 4 uur.

Je kan deze workshop volgen op het moment dat jullie het beste uitkomt.

Deze duo-massage workshop is een superleuke en aangename verrassing, zowel als origineel verjaardagsgeschenk als voor eender welke andere gelegenheid!

Waarom?

Een massage kan ontzettend veel deugd doen.  Maar we kunnen helaas niet elke dag langsgaan bij een professionele massagetherapeut(e).

Het kan dus zeker geen kwaad om zelf wat massagetechnieken aan te leren om de ander te verwennen.  En zou het niet leuk zijn om er tegelijkertijd voor te zorgen dat ook je partner/vriend(in),… enkele basis massagetechnieken onder de knie krijgt?

Deze massageworkshop is een leuke manier om samen een paar massagetechnieken aan te leren.  De cursus is een zeer fijne activiteit voor een koppel, maar is ook perfect geschikt om samen met een vriend(in), je zus, … te doen.  Uiteraard ben je na deze workshop geen volleerd masseur, maar je zal zeker één en ander bijleren om thuis mee aan de slag te gaan.

Indien je wenst, kan de workshop nog worden uitgebreid met een massage van één van jullie of van jullie allebei, door de masseur uitgevoerd.

Hoe?

Je gaat op de website www.RelaxiTaxi.be naar de ‘Ik reserveer’-tab en kiest de gewenste datum en startuur van de workshop. Je kan in het dropdown-menu makkelijk kiezen tussen de basis- (3 uur) of de uitgebreide (4 uur) workshop.

Je kan ook met Relaxi Taxi contact opnemen via 0468 486926.

De workshop vindt bij jou plaats, of op een vooraf afgesproken plaats.

Relaxi Taxi zorgt voor alle benodigdheden: een mobiele massagetafel, badjassen, massage-olie, badhanddoeken, etc.

De Workshop Duo-/Partnermassage maakt je stap voor stap vertrouwd met massage. Na de workshop kun je elkaar een weldadige ontspanningsmassage geven. Wellness in je eigen huis!

Tijdens de cursus leer je een aantal basisprincipes en basisgrepen voor een ontspannende massage.  Na een korte theoretische inleiding gaan we meteen aan de slag met de praktijk. 1 van jullie ligt op de massagetafel, de andere masseert deze met de technieken die door de professionele masseur worden uitgelegd en voorgedaan. De cursus duurt in totaal ongeveer 3 uur.

Jullie kunnen ook kiezen om elkaar te masseren, elk om beurten, waarbij dezelfde massagetechnieken en -uitleg aan beiden worden gegeven, waarna jullie deze zelf uitproberen. Deze workshop duurt in totaal ongeveer 4 uur.

Tijdens deze massage privéles maakt u kennis met de belangrijkste massagetechnieken.

Wat leer je tijdens de Workshop Duo-massage?

✓beperkte basiskennis anatomie en fysiologie

✓massagehouding voor ergonomisch masseren

✓uitleg effecten van massage en massagetechnieken

✓massage van rug

✓massage nek en schouders

✓massage gelaat

✓massage armen en handen (voor- en achterzijde)

✓massage benen en voeten (voor- en achterzijde)

tip: draag gemakkelijke kleding & geen sieraden

Kost?

De basis duo-massage workshop duurt ongeveer 3 uur en kost 130 euro in totaal, inclusief materiaal en transport naar jullie locatie (>50km heen en terug van/naar Tremelo = 1euro per 10km boven 50 km).

De langere workshop waarbij jullie beiden de massagetechnieken aangeleerd worden, duurt ongeveer 4 uur en kost 150 euro, inclusief materiaal en transport naar jullie locatie (>50km heen en terug van/naar Tremelo = 1euro per 10km boven 50 km).

Leg jouw Workshop duo- of partner-massage hier vast.