Workshop Duo- of partnermassage (2 uur)

Voor wie?

Onze duo-massage workshop is een echte aanrader voor koppels, vrienden en vriendinnen of moeder/vader en dochter/zoon!

Het is een workshop exclusief voor jullie twee. Lichamelijke klachten of niet: iedereen kan enorm genieten van een zalige massage.

Eén van de troeven van deze workshop is het unieke ervan: afhankelijk van jullie wensen en eventuele klachten, wordt deze workshop aangepast en zo op uw maat gekneed 😉 .

Deze duo-massage workshop is een superleuke en aangename verrassing, zowel als origineel verjaardagsgeschenk of trouwverjaardagskado als voor eender welke andere gelegenheid!

Je kan deze workshop volgen wanneer jullie dit het best uitkomt en dit in jullie eigen gezellige en vertrouwde thuisomgeving.

Waarom deze Relaxi Taxi-workshop?

Deze workshop is leuk, erg leuk. Het is een leerrijke activiteit waarbij alles draait rond intimiteit, spontaniteit en respectvolle, deugddoende aanrakingen.

Een professionele masseur ben je na deze workshop niet, maar je leert elkaar wel doen genieten van een zalige massage. Je ontdekt samen een aantal ‘kneepjes van het massagevak’ waardoor jullie elkaar nadien in de watten kunnen leggen zonder de deur van een (betaalde) pro te moeten platlopen (tenzij je een serieuze fysieke klacht hebt natuurlijk).

Wat mag je verwachten?

De Workshop Duo-/Partnermassage maakt jullie vertrouwd met een heel aantal massagetechnieken. Na de workshop kunnen jullie elkaar een weldadige massage geven. Wellness in je eigen huis!

Na een korte kennismaking en inleiding gaan we meteen aan de slag met de praktijk. 1 van jullie ligt op de massagetafel, de andere masseert deze met de technieken die door de professionele masseur worden uitgelegd en voorgedaan.

Jullie kunnen ook kiezen om elkaar te masseren, elk om beurt, waarbij de massagetechnieken en -uitleg aan beiden worden gegeven, waarna jullie deze zelf uitproberen.

Tijdens de cursus leer je een aantal basisprincipes en basisgrepen voor een ontspannende en therapeutische massage. We bekijken, bespreken en beoefenen samen:

✓ een ergonomisch correcte massagehouding

✓ de effecten van massage en massagetechnieken

✓ de rugmassage en/of*

✓ de nek- en schoudermassage en/of*

✓ massage van armen en handen en/of*

✓ massage van voor- en achterzijde benen en voeten en/of*

✓ de gelaatsmassage

✓ tijdens de praktijk worden de belangrijkste anatomische en fysiologische lichaamspunten overlopen

* Welke lichaamsdelen allemaal behandeld worden, hangt af van de specifieke vragen tijdens de workshop en of de technieken aan 1 of de 2 partners dienen uitgelegd te worden. De basisduur van de workshop is 2 uur, maar deze kan steeds verlengd worden na onderling akkoord, o.a. afhankelijk van de verdere dagplanning van de masseur (zie verder).

Na de praktijk overlopen we de belangrijkste aandachtspunten die bij een goede massage aan bod komen: type massage-olie, contra-indicaties (wanneer mag je geen massage geven of ontvangen), voor- en mogelijke nadelen van massage, aromatherapie, muziekkeuze, de do’s and don’ts bij de massage, etc.

De workshop vindt bij jullie thuis plaats, of op een vooraf afgesproken plaats. Relaxi Taxi zorgt voor alle benodigdheden: een mobiele massagetafel, badjassen, massage-olie, badhanddoeken, etc.

Indien gewenst, kan de workshop worden uitgebreid met een massage van één van jullie of van jullie allebei, door de professionele masseur (reservatie op voorhand nodig).

Tip: draag makkelijke kleding & geen sieraden

Hoe reserveren?

Je gaat op de website www.RelaxiTaxi.be naar de ‘Ik reserveer’-tab en kiest de gewenste datum en startuur van de workshop. De workshop staat in het dropdown-menu vermeld.

Is er een kortingsactie (kan je niet missen, deze staat altijd op de reservatiepagina), volg je de aanwijzingen die bij de actie vermeld staan.

Voor meer info kan je ook met Relaxi Taxi contact opnemen via 0468 486826, of via de WhatsApp- of Chatfunctie op deze website.

Kostprijs ?

De duo-massage workshop kost 180 euro, inclusief materiaal en transport naar jullie locatie (>50km heen en terug van/naar Tremelo = 0,4 euro per km boven 50 km)*.

Willen jullie meer specifieke massagetechnieken en uitleg, kunnen deze zeker gegeven worden. Elk begonnen kwartier die de duurtijd van 2 uur overschrijdt, kost 20€ .

==> Je krijgt nog een mooie verrassing t.w.v. enkele 10-tallen euro’s cadeau, waarvan je nog jaren genot zal hebben! (Zie de actiepagina) Je krijgt ook de nota’s van alles wat besproken en uitgevoerd werd.

Leg jouw Workshop duo- of partner-massage hier vast, bij een eventuele kortingsactie volg je de aanwijzingen van de actie.

==> Twijfel je nog over deze erg leuke activiteit? Lees hier alvast de meer dan 50 5-sterren reviews.

* bij speciale acties kunnen andere transportvoorwaarden gelden, meer info bij de actie en op het website reservatieformulier.