Leg jouw moment vast:

Kies eerst een Plaats van afspraak, dan de gewenste dienst. Kies dan uit de groene dagvakjes en groene uurvakjes jouw gewenste uur van afspraak. (Afhankelijk van de duur van de dienstverlening en de daaropvolgende reservatie kan het voorvallen dat een gewenst startuur niet meer mogelijk is.)
Hier vind je meer informatie (inclusief prijzen) over de verschillende massages en coachings en hier kom je te weten wie de massages uitvoert.

ACTIES vanaf 30 november 2021 (Meer informatie vind je hier):

1. Flair – actie (Massagepocket)
  • Leer elkaar masseren met de Duo-massageworkshop: een korting van maar liefst 30€ via de Flair-actie.
  • Koop de Flair en boek een massage aan huis: 10€ korting bij een massage naar keuze. 
2. Doe zoals onze vaste klanten en koop een meerbeurtenkaart (overdraagbaar en 1 jaar geldig): Alleen in de webshop ( LINK ) te koop en geniet tot 70€ korting.
3. Erg gewaardeerd en origineel cadeau voor de feestdagen:een cadeaubon voor een massage naar keuze of een partnermassageworkshop: in de webshop via deze LINK.
4. Massageparty: Meer info via de acties-pagina.

Is jouw voorkeursmoment bezet? Contacteer ons via de WhatsApp- of Chatfunctie op de website of bel even naar 0468 48 68 26.

Wens je meer informatie en werken de Whatsapp- en chatfunctie van deze website momenteel niet? Vul gerust het onderstaande formulier in en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd.

*Voor bedrijven kunnen bedrijfskortingen besproken worden. Schrijf hiervoor een mailtje naar Yves@RelaxiTaxi.be of bel +32 468 48 68 26.