No Black Relaxi-day!

Relaxi Taxi biedt jou het hele jaar door, dag na dag, deugddoende en professionele massages op locatie aan, en dit voor sterk gereduceerde prijzen tot wel -50%….

Behalve vandaag:

GEEN korting tijdens Black Friday t.e.m. Cyber Monday

Je kent het: elke winkelier of webshop smijt je met kortingen rond de oren. Alleen vandaag. En alle andere dagen mag je (minstens) de volle pot betalen.

Relaxi Taxi doet daar bewust NIET aan mee. We bieden elke maand maandacties aan, er zijn specifieke acties afhankelijk van de dienstverlening die we in de verf willen zetten of we doen iets speciaals rond een mama- of papadag, of wanneer bv Valentijn langskomt. Daarbij bespaar je het hele jaar door.

Waarom betaal ik nu de ‘gewone prijs’ en wat gebeurt er met het verschil?

Relaxi Taxi is er gekomen vanuit een wens om de anderen te dienen, te helpen waar mentale of lichamelijke pijnen even de bovenhand nemen.

Daarom dat het extra geld dat vrijkomt van de reservaties die tussen nu en maandag 2 december 2019 23u59 (Cyber Monday) gemaakt worden, naar een goed doel gaan.

Dus: reserveer nu een massage of workshop en steun automatisch het hieronder toegelichte goede doel. Het verschil in korting vs gewone prijs staat duidelijk naast de massage die je reserveert en indien je wenst, sturen we jou nadien het bewijs van betaling op dat Relaxi Taxi rechtstreeks naar dit goed doel heeft doorgestort.

Welk goed doel steun ik door een massage bij Relaxi Taxi te reserveren?

Jouw extra geschonken geld gaat naar de hulpbehoevende jongeren en jongvolwassenen in Nepal, naar het project Shangrila Home.

( https://www.shangrilahome.be/2018/index.php/nl/ )

Het hoofdproject van Shangrila Home is het opvangtehuis Shangrila Home, het eerste project van Shangrila Home vzw, werd in 1995 opgericht door Inge Bracke en Paul Jacobs.  Het is gestart als een thuis voor 11 straatkinderen.  Momenteel wonen meer dan 80 kinderen in het tehuis en werd er al enkele keren naar een groter gebouw verhuisd.  Klik hier voor meer info

Er is ook externe schoolsponsoring mogelijk: Er zijn in Nepal enorm veel kansarme kinderen die wel een liefdevolle thuis hebben. Zij hebben nog 1 of beide ouders en er wordt voor hen gezorgd. Zij zouden zonder problemen in die thuissituatie kunnen blijven als ze de kans zouden krijgen om naar school te gaan. Daarom zijn wij begonnen met het ‘externe schoolsponsoring’-project. Klik hier voor meer info.

En er is ook het Youth Rehabilitation Program: Het YRP is een doorgangshuis dat oudere straatkinderen een tweede kans biedt d.m.v tijdelijk onderdak en een opleiding. In augustus 2004 is door Wim De Becker het YRP huis opgericht. In dit huis wonen twintig jongeren tussen de 15 en 20 jaar, onder begeleiding van twee Nepalese sociaal werkers. Klik hier voor meer info.


Enkele kindjes die gesteund worden:


Met welke massage of workshop kan ik steunen?

° Relaxi Taxi-massage (therapeutisch) 75min: €70 (incl €20 schenking voor Shangrila)
° Relaxi Taxi-massage (therapeutisch) 90min :  €80 (incl €25 schenking voor Shangrila)
° Anti-stress / Relaxmassage 60min : €60 (incl €15 schenking voor Shangrila)
° Anti-stress / Relaxmassage 75min :  €70 (incl €20 schenking voor Shangrila)
° Anti-stress / Relaxmassage 90min : €80 (incl €25 schenking voor Shangrila)
° Sportmassage (intensief) 60min : €60 (incl €10 schenking voor Shangrila)
° Duo- of Partnermassage workshop  Gedetailleerde uitleg met oefening op 1 partner: €160 (3 uur) – (incl €30 schenking voor Shangrila) Met oefening op beide partners: €180 (4 uur) – (incl €40 schenking voor Shangrila)

Hoe reserveer ik de steun-massage of -workshop?

Ga naar de reservatiepagina van de Relaxi Taxi-website.

Kies in het dropdown menu ‘Black Friday steunactie Shangrila’

Kies de gewenste massage- of workshopdienst inclusief het schenkingsbedrag uit het dropdownmenu.

Zoek het voor jou passende groene datum- en tijdsvakje en klik dit aan. Massages of workshops kunnen t.e.m. 29 februari 2020 uitgevoerd worden.

Geef alle details in en geef aan of je ter plaatse aan de masseur of via Paypal op de site wenst te betalen. Vergeet de GDPR-box niet aan te vinken (Privacy statement)

Klik Submit.

Wat krijg ik te zien nadat ik gereserveerd heb?

Je zal een bevestigingsemail van je reservatie krijgen, wat betekent dat je boeking nog niet werd goedgekeurd en ‘pending’ is. Nadat Relaxi Taxi alle details checkt en goedkeurt, wordt een bevestigingsemail gestuurd. Pas dan is je reservatie goedgekeurd.

Op simpele vraag zal je na betaling van de prijs voor de massage een bewijs toegestuurd krijgen van het doorsturen van jouw extra bijdrage aan Shangrila Home vzw.