Relaxi Taxi-massage (therapeutisch)

Deze therapeutische massage is een combinatie van 6 verschillende massages (klik op link voor detail per massage):

PS: Om dijen en/of billen te ontdoen van overtollige vet- en afvalcellen, worden enkele specifieke Sveltessa-/Afslankingsmassagetechnieken (o.a. cupping) toegepast.

Doel van deze alles-omvattende massage: vermoeidheid verminderen, helemaal ontspannen, energie opbouwen bij pijnlijke spieren en weer losmaken wat vastzit. Je kikkert er echt van op!

Je geeft als klant zelf aan hoe intensief deze massage mag gegeven worden of je kan ook vertrouwen op de ervaring van de masseur: deze zal op basis van de spierspanning en van je reactie bepalen welke druk wordt uitgeoefend.

  • Wanneer kies je voor deze massage: als je bovenop rust en algehele ontspanning voor lichaam en geest ook een therapeutische oplossing voor bepaalde spier- of stressgerelateerde problemen zoekt.
  • Kracht: gemiddelde tot stevige druk.
  • Gemasseerde zones: de nek, schouders, rug, achter-en voorkant van de benen, de armen en het hoofd.
  • Drukpunten: de drukpunten worden met gemiddelde tot stevige kracht gemasseerd.
  • Doelstelling: op zowel emotioneel als fysiek niveau zal de doorstroming van bloed, lymfe en energie door massage aanzienlijk verbeteren. Je voelt je daardoor vitaler en energieker. Afval- en vetcellen zullen makkelijker loskomen. Je kan een heel klein beetje pijn ervaren maar deze zeer lichte pijn is niets vergeleken met de opluchting en genot de uren en dagen na de massage.

Leg jouw therapeutische (Relaxi Taxi-) massage hier vast.