Reviews voor Relaxi Taxi.

23okt20 – 22u11 – Google Mijn bedrijf-review***** – Lut&Bart Spruyt

” Wij genoten recent van een prachtige workshop partnermassage. Yves was heel bedreven, vriendelijk, professioneel en maakte er een meer dan geslaagde ervaring van voor ons. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. “

14okt20 – 17u37 – Google Mijn bedrijf-review***** – Marie Waerlop

” Wij boekten Yves voor een duo massage van 4 uur. We hebben de beste tips and tricks al doende geleerd! Een enorme ervaring en aanrader voor andere koppels! De filmpjes en brochure die je achteraf krijgt zijn een enorme hulp als je even vergeten bent hoe het moet. Ik ben mij op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld als vrouw, wat ik zeer belangrijk vond! Elkaar masseren is nu veel leuker geworden doordat je het gevoel hebt dat je het beter kan! Dankuwel Yves voor deze onvergetelijke ervaring! “

6sep20 – 15u20 – Google Mijn bedrijf-review***** – Arnout Goris

” Enkele weken geleden een stoelmassage gehad, nek nog steeds volledig ontspannen. “

24aug20 – Facebook aanbeveling – Sofie De Hert

” Vandaag eerste keer geprobeerd en zeer hard genoten! Al verschillende massagetherapeuten geprobeerd maar deze steekt er bovenuit. Een aanrader “

15jul20 – 7u51 – Facebook aanbeveling – Kathleen Merckx

” Was mijn eerste keer, het was gewoon zalig genieten. Zeker een aanrader. Voel me super goed en mijn rugpijn is al veeel beter. Toppertje! “

21feb20 – 11u36 – Google Mijn Bedrijf-review***** – Tine Journée

“We hadden een duo-workshop geboekt van 3u. Het was een hele leuke en aangename ervaring. Yves nam zijn tijd om te luisteren naar onze vragen en gaf gericht tips. Hij focust zich op het hele lichaam wat ervoor zorgt dat we veel nieuwe dingen hebben bijgeleerd. Zeker een aanrader indien je zelf wat technieken wilt aanleren!”

16feb20 – 20u59 – Google Mijn Bedrijf-review***** – Vincent Coertjens

“Een absoluut fantastische ervaring die Yves aanbiedt aan iedereen die fan is van massages. We boekten een duo-massageworkshop van 4 uur lang en we hebben ons geen moment verveeld. Er wordt in de eerste plaats besproken hoe het verloop van de sessie eruit gaat zien. Hier wordt ook gepolst naar persoonlijke voorkeuren of technieken die je graag zou leren. Daar wordt ook zeker rekening mee gehouden.

Yves is zeer bekwaam en heeft daarnaast een heel aangename persoonlijkheid waardoor de hele ervaring voelt alsof er één van je beste vrienden langs komt. Wij boeken zeker nog eens een sessie in de toekomst!”

14jan2020 – 8u58 – Google Mijn bedrijf-review***** – Kate De Maeyer

“De duo workshop massage is een aanrader. Uitgebreide en professionele uitleg met een toffe instructeur die je op je gemak doet voelen. Heel tevreden!”

12jan2020 – 23u01 – Google Mijn bedrijf-review***** – Tessa Verbrugge

“Vriendelijk, professioneel, vakkennis,… Genoten van een zeer aangename en deugddoende massage. Zeker aan te raden.”

28nov19 – 20u30 – Facebook aanbeveling – Sara Gysemans

👍👍👍👍👍

25nov19 – 21u37 – Email – Pieter en Annelien

“Naar aanleiding van ons één jaar samen zijn, was ik op zoek naar een leuke belevenis om m’n vriend eens te verrassen. 
Hij houdt er enorm van om te masseren en gemasseerd te worden, maar noch hij noch ik kennen de “knepen van het vak” om een massage tot een hoger niveau te tillen.   
De Relaxitaxi van Yves was echt het perfecte cadeau waarbij we samen een superrelaxerende avond hebben beleefd.Yves stelde ons onmiddellijk op ons gemak: de avond startte met een korte kennismaken waarbij hij goed luisterde naar wat we precies van de workshop verwachtten en stemde zijn programma daarop af. Hij legde verschillende technieken uit, toonde ze voor en liet ons die inoefenen op elkaar.Samen in de knusheid van ons eigen huisje, leerden we hoe we elkaar kunnen masseren na een stressvolle werkdag of een stevige sportsessie, of gewoon om elkaar eens goed te verwennen.
Resultaat: een zaaalige avond waarvan je daags nadien nog steeds aan het nagenieten bent, en vooral… een intieme avond met je partner waarbij je jaren later nog steeds de vruchten van plukt.Een echte aanrader voor elk koppel!!!”

24nov19 – 11u32 – Facebook aanbevelingKim Smits

“De workshop duomassage aan huis was een geweldige ervaring! Yves voorziet alle materiaal, zelfs de kleinste details worden niet vergeten. We hebben heel wat opgestoken: interessante tips & tricks samen met een aantal basistechnieken, die we meteen konden toepassen. Yves is een rustige, respectvolle & aangename professional die ons perfect heeft begeleid. Hij neemt de nodige tijd om je helemaal tot rust te brengen. Zeker een aanrader!”

18nov19 – 8u27 – Google Mijn bedrijf-review***** – Stephanie Verhelst

“Zeer professionele uitleg gekregen, enorm aangename sfeer en goed gelachen tussendoor. We hebben veel bijgeleerd en uiteraard relaxed de sessie beeïndigd. Dank je wel, Relaxi Taxi, voor deze geweldige ervaring!”

16nov19 – 22u22 – Facebook aanbeveling – Martien Distels

“net een zalige workshop duomassage gehad! wat een aanrader!!!!”

12nov19 – 21u56 – Google Mijn bedrijf-review***** & Facebook aanbeveling – Robin Snellinx

” (Meer dan!) 3 uur genoten van duo-massageworkshop aan huis. Geweldig om de juiste technieken voor massage te leren, en nog heerlijk ontspannend ook. Yves is heel gemoedelijk en professioneel, en stemt de hardheid van de massage ook continu af. Topervaring, ook geweldig om cadeau te geven of krijgen.”

13okt19 – 21u01 – Google Mijn bedrijf-review***** – Jonathan Delaere

“Super goeie ervaring !!! Super service als ook de massage zelf was top !!!! Een dikke aanrader”

8sep19 – 23u46 Google Mijn bedrijf-review***** – Kelly

“Na lang online vergelijken toch voor Relaxi Taxi gekozen en zeker blij met onze keuze. De partner massage workshop was zeer uitgebreid, veel info gekregen, vakkundig gegeven.”

1aug19 – 7u21 – Google Mijn bedrijf-review***** – Daisy Mols

“Heerlijk genoten van 75 min. ontspanningsmassage samen met mijn man. Yves is een relaxte correcte man. Top !!” 

31jul19 – 17u05 – Facebook bericht – Laura Bortels voor Katleen Coppens

“Fijne ervaring met de duo workshop! Yves neemt tijd om alles goed uit te leggen en workshop aan te passen naar technieken waar je meer over wil weten. Aanrader!” 

12jul19 – 15u05 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Olena Pastushenko

“I do recommend the service! You can totally trust Yves – he is a highly skilled professional, and very respectful. He brought all needed equipment, including table and even such cozy details as aroma oil and music. And the massage was really good, my body felt much better and less stressed!
I will definitely use his services again.”

10jul19 – 17u00 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Yan Buzhinskiy

(Vertaald door Google) “Ik heb twee keer een sportmassage bij relaxi-taxi gedaan, beide keren vond ik het helemaal geweldig. Zeer professioneel, toegewijd en volledig plezierig.”

4jul19 – 7u18 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Mélissa B

Zonder commentaar.

25jun19 – 23u00 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Yudi (Yumi) Di

“Vandaag een super goede massage gehad 🙂
Yves is erg professioneel en doet je op je gemak voelen. Hij legt ook goed uit wat hij doet en toetst altijd even of de techniek comfortabel is.
Ook ontzettend handig dat hij aan huis komt, echte aanrader.”

9jun10 – 21u25 – Facebook bericht/Google Mijn bedrijf-review ***** – Luciana Monteiro Krebs

“I just tried this service (quite blindly, I must say) because I really needed and it was the best decision I’ve made this weekend!!
I scheduled online the session for today and it worked perfectly.
He was punctual, organized, very friendly and respectful. He brought all the equipment (including the bed) and set everything up very quickly.
On top of everything, of course, Yves is and an excellent massage therapist. I loved the massage! I definitely recommend him!!
PS: this is not propaganda, I’m not gaining anything to do this post and he didn’t ask me to do it hahaha! I just think that, as a girl, is good to know when you can trust in this or that service based on someone else’s testimony, not only on the advertisement. So I hope this is useful to someone.”

25mei19 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Deborah Degraef

“Wij hebben een duomassage geboekt. We hadden zelf een beetje de keuze hoe we dit wilden invullen. Hij nam voldoende tijd om ons de technieken aan te leren en geen enkele vraag was te veel. Yves is een zeer aangenaam persoon en laat je direct op je gemak voelen. Dat je dit kan doen in je eigen huis is een super pluspunt. Ik zou het iedereen aanraden!!”

18mei19 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Simon Therry

“Wij boekten de massageworkshop en hebben een super ervaring achter de rug. Yves bracht ons op een deskundige en respectvolle manier heel wat technieken bij. We hebben op korte tijd veel bijgeleerd. Een aanrader!”

3maa19 – 17u00 – Facebook bericht – Annick Aerts

“Al twee maal genoten van een heerlijke massage. Zeker de moeite waard!”

15jan19 – 23u49 – Facebook aanbeveling – Emily Naert

“Relaxi Taxi is een combinatie van spirituele heling in combinatie met lichamelijke ontspanning. Vertrekkend vanuit die gedachten, toont Relaxi Taxi meer te zijn dan enkele een massagesessie. Het gehele ‘mens-zijn’ wordt in acht genomen. Dit samen met een geweldige en lieve man die open staat voor zowel gesprek als stilte, zorgt voor een veilige omgeving waar jij centraal staat. Ik kijk al uit naar de volgende keer!”

Relaxi Taxi voegde hieraan toe, m.b.t. ‘spirituele heling’: “Voor diegenen die wensen, ga ik inderdaad in op een rustig praatje m.b.t. eventueel dieper liggende emoties of gebeurtenissen.”

13jan19 – 16u58 – Facebook aanbeveling – Max Bühring

“Ik heb eerder nog nooit een professionele massage gehad en ik was heel positief verrast. Door zijn vakkennis en zijn methoden kon ik erg goed ontspannen en eens de examenstress vergeten. Zeker een aanrader!”

4jan19 – 21u18 – Facebook aanbeveling – Fia Staes

“Erg tevreden over de workshop duomassage. Yves is heel vakkundig en professioneel. Dat de workshop bij je thuis kan doorgaan stelt je onmiddellijk op je gemak. Zijn uitleg is onderbouwd en makkelijk te volgen, je merkt dat hij heel gepassioneerd is in zijn vak. De sessie is haar geld meer dan waard, zeker gezien Yves zijn tijd neemt om je op eigen tempo te laten bijleren.”

16dec18 – Reactie Facebook foto Cadeaubon voor Workshop partnermassage – Karen Serdons

“Het was een heel leuke ervaring 😁☺️”

8dec18 – 15u01 – Facebook aanbeveling – Heidi Van de Pol

“Mijn man en ik hebben mogen genieten van de ontspanningsmassage, deze was super. We genieten nog na ! Kijken al uit naar de volgende keer!”

2dec18 – 19u30 – Facebook aanbeveling – Sarah Thoelen

“Via de actie 1+1 gratis heb ik me ook laten masseren door Yves. Over het algemeen ben ik daar niet zo voor te vinden, maar mijn echtgenoot was zo enthousiast. Professionele aanpak en uitrusting, en dit gewoon in je eigen vertrouwde omgeving. De massage heeft ontzettend veel deugd gedaan, dit moeten we ons eigen meer cadeau doen.”

2dec18 – 9u48 – Facebook aanbeveling – Cathy Dessauvages

“Zeer professioneel en respectvol! Echt ontspannend.”

1dec18 – 12u03 – Facebook aanbeveling – Melissa Andries

“Dank je voor de leuke massage,
Zeer leuk om thuis onder handen genomen te worden als je weinig tijd hebt en kindjes hebt die slapen. Ideaal om het weekend te starten.”

6nov18 – Facebook aanbeveling – Majdi Makhlof

“De relax-massage was de perfecte remedie om de stress van het werk weg te spoelen en de stijve nek en schouders te doen ontspannen. Bedankt Yves voor de massage en uw professionele tips en advies ivm met de bureauhouding en de ademhalingstechniek, it works like magic.”

29jun18 – Facebook aanbeveling – Anne Siemons

“Heb een zeer ontspannende en heerlijke massage gehad! Zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt Relaxi Taxi!”

29jun18 – Facebook aanbeveling – Tara Kuklis

“Heel fijne en ontspannende massage gekregen van deze supervriendelijke man!”

29jun18 – Facebook aanbeveling – Anaïs De Bie

“Zeer aangename ervaring en professionele aanpak! Een aanrader!”

11jun18 – Facebook aanbeveling – Zoë Van Dijck

“Binnenkomen met een stressgevoel en compleet ontspannen buitengaan! Je wordt niet enkel verwend met een zalige massage, maar er wordt ook zeker ruimte gemaakt voor een gevoelige babbel en luisterend oor. Er wordt aandacht geschonken aan complete relaxatie van zowel geest als lichaam! Bedankt voor de fijne ervaring!”

1jun18 – Facebook aanbeveling – Jeroen Camerman

“Heel aangename ervaring. Yves houdt rekening met je persoonlijke wensen, ervaringen en kwalen. Hij zal alles doen om je op je gemak te stellen. Ook fijn was de warmte lamp op de delen van je lichaam dat hij niet aan het behandelen is. Zeker een aanrader.”

13mei18 – Facebook aanbeveling – Lynn Debrabandere

“Ik vroeg achter een massage die vooral gericht was op relaxatie maar toch ook gericht was op mijn actieve en sportieve levenstijl, deze heb ik ook gekregen. Heel professioneel en ik was zeker fan van de infrarood lamp. Ik dacht niet dat het iets zou uitmaken maar ik voelde dat het veel effect had op mijn spieren. Voor herhaling vatbaar!”

12mei18 – Facebook aanbeveling – Katrien Van Ostaede

“Ik heb van een heerlijke massage mogen genieten dankzij Relaxi Taxi. Hij zocht naar een oplossing in zijn schema om toch op die bepaalde datum te kunnen komen! Hij had alle tools mee die je ook in een professioneel massagesalon vindt om zo comfortabel mogelijk te liggen. Je kan kiezen tussen verschillende geuren van massageolie en er werd zelfs aan rustige muziek gedacht. Kortom, het plaatje was compleet en smaakt naar meer.”