Reviews voor Relaxi Taxi.

31jul19 – 17u05 – Facebook bericht – Laura Bortels voor Katleen Coppens

“Fijne ervaring met de duo workshop! Yves neemt de tijd om alles goed uit te leggen en de workshop aan te passen naar de technieken waar je meer over wil weten. Aanrader!”

12jul19 – 15u05 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Olena Pastushenko

“I do recommend the service! You can totally trust Yves – he is a highly skilled professional, and very respectful. He brought all needed equipment, including table and even such cozy details as aroma oil and music. And the massage was really good, my body felt much better and less stressed!
I will definitely use his services again.”

10jul19 – 17u00 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Yan Buzhinskiy

(Vertaald door Google) “Ik heb twee keer een sportmassage bij relaxi-taxi gedaan, beide keren vond ik het helemaal geweldig. Zeer professioneel, toegewijd en volledig plezierig.”

4jul19 – 7u18 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Mélissa B

Zonder commentaar.

25jun19 – 23u00 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Yudi (Yumi) Di

“Vandaag een super goede massage gehad 🙂
Yves is erg professioneel en doet je op je gemak voelen. Hij legt ook goed uit wat hij doet en toetst altijd even of de techniek comfortabel is.
Ook ontzettend handig dat hij aan huis komt, echte aanrader.”

9jun10 – 21u25 – Facebook bericht/Google Mijn bedrijf-review ***** – Luciana Monteiro Krebs

“I just tried this service (quite blindly, I must say) because I really needed and it was the best decision I’ve made this weekend!!
I scheduled online the session for today and it worked perfectly.
He was punctual, organized, very friendly and respectful. He brought all the equipment (including the bed) and set everything up very quickly.
On top of everything, of course, Yves is and an excellent massage therapist. I loved the massage! I definitely recommend him!!
PS: this is not propaganda, I’m not gaining anything to do this post and he didn’t ask me to do it hahaha! I just think that, as a girl, is good to know when you can trust in this or that service based on someone else’s testimony, not only on the advertisement. So I hope this is useful to someone.”

25mei19 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Deborah Degraef

“Wij hebben een duomassage geboekt. We hadden zelf een beetje de keuze hoe we dit wilden invullen. Hij nam voldoende tijd om ons de technieken aan te leren en geen enkele vraag was te veel. Yves is een zeer aangenaam persoon en laat je direct op je gemak voelen. Dat je dit kan doen in je eigen huis is een super pluspunt. Ik zou het iedereen aanraden!!”

18mei19 – Google Mijn bedrijf-review ***** – Simon Therry

“Wij boekten de massageworkshop en hebben een super ervaring achter de rug. Yves bracht ons op een deskundige en respectvolle manier heel wat technieken bij. We hebben op korte tijd veel bijgeleerd. Een aanrader!”

3maa19 – 17u00 – Facebook bericht – Annick Aerts

“Al twee maal genoten van een heerlijke massage. Zeker de moeite waard!”

15jan19 – 23u49 – Facebook aanbeveling – Emily Naert

“Relaxi Taxi is een combinatie van spirituele heling in combinatie met lichamelijke ontspanning. Vertrekkend vanuit die gedachten, toont Relaxi Taxi meer te zijn dan enkele een massagesessie. Het gehele ‘mens-zijn’ wordt in acht genomen. Dit samen met een geweldige en lieve man die open staat voor zowel gesprek als stilte, zorgt voor een veilige omgeving waar jij centraal staat. Ik kijk al uit naar de volgende keer!”

Relaxi Taxi voegde hieraan toe, m.b.t. ‘spirituele heling’: “Voor diegenen die wensen, ga ik inderdaad in op een rustig praatje m.b.t. eventueel dieper liggende emoties of gebeurtenissen.”

13jan19 – 16u58 – Facebook aanbeveling – Max Bühring

“Ik heb eerder nog nooit een professionele massage gehad en ik was heel positief verrast. Door zijn vakkennis en zijn methoden kon ik erg goed ontspannen en eens de examenstress vergeten. Zeker een aanrader!”

4jan19 – 21u18 – Facebook aanbeveling – Fia Staes

“Erg tevreden over de workshop duomassage. Yves is heel vakkundig en professioneel. Dat de workshop bij je thuis kan doorgaan stelt je onmiddellijk op je gemak. Zijn uitleg is onderbouwd en makkelijk te volgen, je merkt dat hij heel gepassioneerd is in zijn vak. De sessie is haar geld meer dan waard, zeker gezien Yves zijn tijd neemt om je op eigen tempo te laten bijleren.”

16dec18 – Reactie Facebook foto Cadeaubon voor Workshop partnermassage – Karen Serdons

“Het was een heel leuke ervaring 😁☺️”

8dec18 – 15u01 – Facebook aanbeveling – Heidi Van de Pol

“Mijn man en ik hebben mogen genieten van de ontspanningsmassage, deze was super. We genieten nog na ! Kijken al uit naar de volgende keer!”

2dec18 – 19u30 – Facebook aanbeveling – Sarah Thoelen

“Via de actie 1+1 gratis heb ik me ook laten masseren door Yves. Over het algemeen ben ik daar niet zo voor te vinden, maar mijn echtgenoot was zo enthousiast. Professionele aanpak en uitrusting, en dit gewoon in je eigen vertrouwde omgeving. De massage heeft ontzettend veel deugd gedaan, dit moeten we ons eigen meer cadeau doen.”

2dec18 – 9u48 – Facebook aanbeveling – Cathy Dessauvages

“Zeer professionneel en respectvol! Echt ontspannend.”

1dec18 – 12u03 – Facebook aanbeveling – Melissa Andries

“Dank je voor de leuke massage,
Zeer leuk om thuis onder handen genomen te worden als je weinig tijd hebt en kindjes hebt die slapen. Ideaal om het weekend te starten.”

6nov18 – Facebook aanbeveling – Majdi Makhlof

“De relax-massage was de perfecte remedie om de stress van het werk weg te spoelen en de stijve nek en schouders te doen ontspannen. Bedankt Yves voor de massage en uw professionele tips en advies ivm met de bureauhouding en de ademhalingstechniek, it works like magic.”

29jun18 – Facebook aanbeveling – Anne Siemons

“Heb een zeer ontspannende en heerlijke massage gehad! Zeker voor herhaling vatbaar! Super bedankt Relaxi Taxi!”

29jun18 – Facebook aanbeveling – Tara Kuklis

“Heel fijne en ontspannende massage gekregen van deze supervriendelijke man!”

29jun18 – Facebook aanbeveling – Anaïs De Bie

“Zeer aangename ervaring en professionele aanpak! Een aanrader!”

11jun18 – Facebook aanbeveling – Zoë Van Dijck

“Binnenkomen met een stressgevoel en compleet ontspannen buitengaan! Je wordt niet enkel verwend met een zalige massage, maar er wordt ook zeker ruimte gemaakt voor een gevoelige babbel en luisterend oor. Er wordt aandacht geschonken aan complete relaxatie van zowel geest als lichaam! Bedankt voor de fijne ervaring!”

1jun18 – Facebook aanbeveling – Jeroen Camerman

“Heel aangename ervaring. Yves houd rekening met je persoonlijke wensen, ervaringen en kwalen. Hij zal alles doen om je op je gemak te stellen. Ook fijn was de warmte lamp op de delen van je lichaam dat hij niet aan het behandelen is. Zeker een aanrader.”

13mei18 – Facebook aanbeveling – Lynn Debrabandere

“Ik vroeg achter een massage die vooral gericht was op relaxatie maar toch ook gericht was op mijn actieve en sportieve levenstijl, deze heb ik ook gekregen. Heel professioneel en ik was zeker fan van de infrarood lamp. Ik dacht niet dat het iets zou uitmaken maar ik voelde dat het veel effect had op mijn spieren. Voor herhaling vatbaar!”

12mei18 – Facebook aanbeveling – Katrien Van Ostaede

“Ik heb van een heerlijke massage mogen genieten dankzij Relaxi Taxi. Hij zocht naar een oplossing in zijn schema om toch op die bepaalde datum te kunnen komen! Hij had alle tools mee die je ook in een professioneel massagesalon vindt om zo comfortabel mogelijk te liggen. Je kan kiezen tussen verschillende geuren van massageolie en er werd zelfs aan rustige muziek gedacht. Kortom, het plaatje was compleet en smaakt naar meer.”