Sveltessa-detoxbehandeling

Wat is de Sveltessa detoxmassage?
Sveltessa massage is een relatief nieuwe niet-chirurgische behandeling om via massage te detoxen. Door middel van verschillende massagetechnieken wordt cellulitis en vetophopingen aangepakt zodat de huid strakker wordt.

De voordelen zijn:

  • een mooiere huid
  • een kleine afname van de omvang van het lichaam
  • een verkwikkend gevoel en positiever zelfbeeld
  • toxines worden verwijderd wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn
  • het lichaam wordt gereinigd van gifstoffen en opgehoopt vocht

Behandeling:
Het grootste verschil tussen onze Sveltessa detoxmassage en traditionele afslankingsmassages, is dat bij de Sveltessa massage -naast de eigenlijke massagetechnieken- er tevens gebruik gemaakt wordt van het Celluvacuma® systeem. Dit systeem verhoogt de effecten van de massage met 50%, waardoor de behandeling veel dieper kan werken dan traditionele methoden.

Waarom de Sveltessa detoxmassage?
De nieuwe massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert. Een Sveltessa behandeling kan op vrijwel elke gezonde persoon toegepast worden. Men valt met Sveltessa niet af in kilo’s, maar men verliest veel afvalstoffen en tot enkele centimeters in totale lichaamsomvang (gemeten rond knieën, bovenbenen, buik en bovenarmen en/of borstomtrek). Je krijgt er ook een erg mooie en strakkere huid van.

De massage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te laten doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen.

De resultaten:
Een belangrijk doelgebied is de zone van dijen en billen en bovenbeen tot en met de binnenknie. Dit is het meest gevraagde gebied. Ook de buik en borsten kunnen behandeld worden.

Hoewel de resultaten variëren, bedroeg in de originele studie (op meer dan vijf belangrijke meetpunten) het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm. De meeste dames merken dat zij eén tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsverlies. De resultaten zijn niet onmiddellijk na 1 sessie op het lichaam zichtbaar, na ongeveer 10 sessies beginnen deze wel zichtbaar te zijn. In totaal worden 15 a 18 sessies aanbevolen.

Leg jouw Sveltessa-afslankingsmassagekuur hier vast.